על בוסה

הקמנו את בוסה לאחר שנים של עבודת קייטרינג באירועים.

אספנו מתכון אחר מתכון, אגרנו רעיונות רעננים,  רקחנו טעמים חדשים, לשנו אן ספור בצקים , עמדנו  שעות מעל תנורים לוהטים , טעמנו מאות דברים ואט אט ידענו  שהחלום הזה רוקם צורה של ממש.

בוסה הוא מפעל לדברים שאנחנו אוהבים, יום יום עמלים שם קונדיטורים, טבחים ואופים ושולחים מגשים עמוסים כל טוב שמשמחים אנשים ופעמים רבות אנו מצטרפים למשאית שלנו על מנת לייצר אירועים חלביים מהממים.

אנו פועלים ביוקנעם המושבה בסביבה ירוקה ופסטורלית עם חומרי גלם מקומיים

האיזור שלנו מתאפיין ביצרנים ומגדלים עם שמני זית טובים, מגדלי ירקות איכותיים, מחלבות גבינות מצויינות ועשבי תיבול אורגניים. זוהי סביבה פורה שממלאת אותנו ביצירתיות.

אנו שמחים על כל אתגר ותמיד פתוחים לתכנון חווית אירוח חדשה לאורחים שלכם.

איילת כהן

המתוקים של איילת הם הסיבה לכל זה. כל כך הרבה פעמים ביקשו מאיתנו לשלוח – " רק קצת מהם, בלי אירוע שלם ". יש לה ידי זהב, טעם טוב, ירידה לפרטים קטנים, חריצות אין סופית והרבה סבלנות. היא מנהלת את בוסה ביד רמה, עומדת בוקר בוקר מעל תנורים, מדפים עמוסים בחומרי גלם, טבחים וקונדיטורים ומוציאה תחת ידיה נפלאות.איילת גדלה ביוקנעם , למדה בארץ, עבדה במאפיות וקונדיטוריות שונות, שימשה כשף קונדיטור במסעדות במרכז ולבסוף חזרה אלינו, הביתה.

גלעד מוטעי

גלעד מנהל עימנו אירועים כבר שנים, תמיד התרשמנו מקור הרוח שלו, האדיבות הגדולה, יכולת הניהול של צוותים גדולים והידע הקולינרי הרחב שלו, שום דבר לא נעלם מעינו.הוא גדל במטולה, גדל בבית של מסעדנים, למד ניהול עסקים וחשבונאות ואז הבין שהוא צריך לעשות רק מה שהוא אוהב. מאז הוא איתנו.

חיים סבג

חיים הקים את מעשייה ב2005 , אחרי לימודי בישול בישראל ושיטוטים רבים במטבחים בעולם . מעשייה צמחה כקייטרינג מוביל עם אין ספור אירועים קטנים וגדולים.הוא הוגה כל הזמן רעיונות חדשים, לא נח לרגע, לא יכול להשתעמם, לקח לו שנים להודות לעצמו שיש לו חולשה גדולה למאפים, לחמים תופחים מרתקים אותו וכשהתנור מתחיל להפיץ ריח טוב הוא לא יכול להתרכז בשום דבר אחר.